Laske määrät helposti ja minimoi ylijäämä.

JCAD-määrälaskentaohjelmiston avulla lasket pintojen, tilojen ja rakenteiden määrät helposti. Laadit tarjouksen hetkessä, vältät laskuvirheet ja pidät määräluettelon ajan tasalla läpi projektin.

Videolla Olli näyttää, miten helposti teet määräluettelon pohjapiirustuksesta sisä- ja ulkotiloissa.

Rakennusalan yritykset pienistä suuriin käyttävät JCADia määrälaskennan tehostamiseen.

1752Aktiivista käyttäjää
87,7 %Asiakastyytyväisyys

Otanta: 714 (660 puhelua, 54 kyselylomaketta) Lähde: Asiakaskysely 2021

Hyödyt

Tehosta määrälaskentaa

Tee määrälaskennasta helppoa. Mittaa rakenteet, pinnat ja muodot suoraan pohjapiirustuksesta (DWG tai PDF). Ohjelmisto laskee tarvikkeen määrän ja hinnan.

Minimoi riski ja ylijäämä

Ennaltaehkäise katastrofaalinen laskuvirhe. Ohjelmisto optimoi tarvikkeiden määrän ja auttaa supistamaan ylijäämän minimiin. Vältät hukan.

Pidä määräluettelo ajan tasalla

Laadit tarjouksen hetkessä ja pidät määräluettelon ajan tasalla läpi projektin: tarjouksesta tarvikkeiden hankintaan ja työnjohdosta dokumentointiin.

Käyttökokemuksia

Caverion Suomi Oy

“Määrälaskentaohjelmistolla tieto saadaan digitalisoitua tehokkaasti. En halua tehdä turhia virheitä, vaan massoittaa kerralla kuntoon.”

Ari Heinonen

Laiho Group Oy

“Ohjelmisto on suorastaan kuninkaallinen, etenkin DWG-kuvia käytettäessä. Se laskee parhaimmillaan määrät silmänräpäyksessä.”

Petri Möller

Miten JCAD toimii?

Tiiviin 15–60 min verkkotapaamisen aikana laskemme yhdessä, millä tavalla JCAD voisi tehostaa määrälaskentaa yrityksessänne.

Näe omin silmin, miten JCAD toimii.