Etusivu / Referenssi / Rappaustekniikka Laurell Oy
Modern architecture as background picture
Rappaustekniikka Laurell OyToimialaJulkisivusaneerausAluePirkanmaa, Helsinki

JCAD-ohjelman ansiosta Rappaustekniikka Laurell tarjoaa enemmän kohteita

"Suurin hyöty on siinä, että pystymme tarjoamaan enemmän kohteita", sanoo projektipäällikkö, jonka yrityksen mottoon sisältyvät avainsanat kokemus, laatu ja ammattitaito.

Vaativiin julkisivukorjauksiin erikoistunut Rappaustekniikka Laurell Oy tekee vuosi vuodelta kunnianhimoisempia projekteja.

Esimerkiksi Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan Citycenterin kulttuurihistoriallisesti merkittävän sisäpihan julkisivusaneeraus on Laurellin kädenjälkeä.

– Sisäpihan remontti oli logistisesti äärimmäisen haastava. Rakennustelineiden alta kulki päivittäin kymmeniä tuhansia ihmisiä. Se asettaa työmaalogistiikalle ja hallinnalle aika paljon vaatimuksia, sanoo yrityksen projektipäällikkö Antti Virta.

Rappaustekniikka Laurell käyttää JCAD-ohjelmistoa ennen kaikkea tarjousten tekemiseen. Virta mainitsee laskennan nopeuden, helppokäyttöisyyden ja käytännöllisyyden tärkeimmiksi hyödyiksi.

– Suurin hyöty on siinä, että pystymme tarjoamaan enemmän kohteita ja lähettämään tarjouksia maailmalle, kun meillä on ohjelmisto. Joskus tarjouksissa on hyvinkin lyhyt jättöaika, hän sanoo.

– Se on nykyaikaa, että pystyy nopeasti reagoimaan. Uskon, että emme pystyisi tarjoamaan yhtä paljon kohteita, jos meillä ei olisi JCAD:ia.

Virta pitää määrälaskentaohjelmistoa yhtä luontevana työkaluna kuin kirjanpito-ohjelmistot nykyään. Lisäksi sähköinen määräluettelo löytyy tarpeen vaatiessa helpommin kuin fyysiset paperinivaskat.

Virran mukaan JCAD-ohjelmisto sopii kaikille rakentamisen ammattilaisille, jotka laativat tarjouksia pohjakuvista.

– Ainakin kannattaa kokeilla, hän sanoo.

Varaa demo

Miten JCAD toimii?

Maksuttoman verkkotapaamisen aikana laskemme yhdessä, olisiko JCAD-määrälaskentaohjelmistosta hyötyä teidän yrityksessänne.

Valitse kalenterista sopiva aika ja saat sähköpostiisi vahvistuksen tapaamisesta.