Etusivu / Referenssi / Rappaustekniikka Laurell Oy
Modern architecture as background picture
Rappaustekniikka Laurell OyToimialaJulkisivusaneerausAluePirkanmaa, Uusimaa

JCAD-ohjelman ansiosta Rappaustekniikka Laurell tarjoaa enemmän kohteita

"Suurin hyöty on siinä, että pystymme tarjoamaan enemmän kohteita", sanoo projektipäällikkö, jonka yrityksen mottoon sisältyvät avainsanat kokemus, laatu ja ammattitaito.

Vaativiin julkisivukorjauksiin erikoistunut Rappaustekniikka Laurell Oy tekee vuosi vuodelta kunnianhimoisempia projekteja.

Esimerkiksi Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan Citycenterin kulttuurihistoriallisesti merkittävän sisäpihan julkisivusaneeraus on Laurellin kädenjälkeä.

– Sisäpihan remontti oli logistisesti äärimmäisen haastava. Rakennustelineiden alta kulki päivittäin kymmeniä tuhansia ihmisiä. Se asettaa työmaalogistiikalle ja hallinnalle aika paljon vaatimuksia, sanoo yrityksen projektipäällikkö Antti Virta.

Rappaustekniikka Laurell käyttää JCAD-ohjelmistoa ennen kaikkea tarjousten tekemiseen. Virta mainitsee laskennan nopeuden, helppokäyttöisyyden ja käytännöllisyyden tärkeimmiksi hyödyiksi.

– Suurin hyöty on siinä, että pystymme tarjoamaan enemmän kohteita ja lähettämään tarjouksia maailmalle, kun meillä on ohjelmisto. Joskus tarjouksissa on hyvinkin lyhyt jättöaika, hän sanoo.

– Se on nykyaikaa, että pystyy nopeasti reagoimaan. Uskon, että emme pystyisi tarjoamaan yhtä paljon kohteita, jos meillä ei olisi JCAD:ia.

Virta pitää määrälaskentaohjelmistoa yhtä luontevana työkaluna kuin kirjanpito-ohjelmistot nykyään. Lisäksi sähköinen määräluettelo löytyy tarpeen vaatiessa helpommin kuin fyysiset paperinivaskat.

Virran mukaan JCAD-ohjelmisto sopii kaikille rakentamisen ammattilaisille, jotka laativat tarjouksia pohjakuvista.

– Ainakin kannattaa kokeilla, hän sanoo.

Varaa demo

Sopiiko JCAD meidänkin yritykseen?

Se selviää maksuttoman verkkotapaamisen aikana. Laskemme yhdessä, olisiko JCAD-määrälaskentaohjelmistosta hyötyä teidän yrityksessänne.

Valitse kalenterista sopiva aika ja saat sähköpostiisi vahvistuksen tapaamisesta Laurin kanssa.

Contact person

Lauri Pasma
+358 44 553 5423
lauri.pasma@jcad.fi

Rakentaminen

Hartela listaa JCAD:in hyödyt yritykselle – yksi ominaisuus ylitse muiden

VIDEO: Hartela Pohjois-Suomi Oy:n toimitusjohtaja Markku Taskinen astuu kameran eteen ja kertoo, millä tavoin JCAD on ollut mukana Hartelan matkassa jo pari kymmentä vuotta.

Lue juttu
Rakentaminen

Päivässä oppii perusteet – ei ole pitkä oppimiskäyrä

Projektiin tulevat muutokset on helppo laskea ohjelmistolla. Näin pidetään jatkuvasti oikeat määrät päivitettyinä, sanoo Nordic Rakennuksen projektipäällikkö Conny Finne.

Lue juttu
Tilaa uutiskirje

Liity sisäpiiriin

Saat tietää ensimmäisenä JCAD-sovelluksen uusista ominaisuuksista sekä muista kiinnostavista uutisista määrälaskennan maailmassa.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietosuojaselosteen.