Etusivu / Referenssi / Riihimäen Sähkö-Teho Oy
Modern architecture as background picture
Riihimäen Sähkö-Teho OyToimialaSähköAlueKanta-Häme
Laskenta nopetunut 70%

“Vanhalla menetelmällä en kauheena laskennan lisäksi muita työhommia ois ees kerenny tekemään”

Ennen yrityksessä laskettiin perinteisesti paperin ja kynän kanssa, jolloin linjasaneerauskohdetta tuli laskettua viikko – nyt JCAD:lla laskenta hoituu kahdessa päivässä. 

Riihimäellä jo vuodesta 1938 asti toiminut Riihimäen Sähkö-Teho Oy on useamman sukupolven perheyritys. Alun perin yritys on aloittanut toimintansa tekemällä sähköurakointia uudiskohteisiin, mutta viime vuosina se on keskittynyt enemmän linjasaneerauksiin. 

Yrityksen määrälaskennasta vastaavalla Tuukka Kokolla on ollut JCAD käytössä jo useamman vuoden. Ennen yrityksessä laskettiin perinteisesti paperin ja kynän kanssa, jolloin linjasaneerauskohdetta tuli laskettua viikko – nyt JCAD:lla laskenta hoituu kahdessa päivässä. 

Kerran pidin vähän pidemmän työpäivän ja laskin kohteen yhdessä päivässä. Seuraavana päivänä vein tarjouksen maaliin, ja voitettiinkin sit se urakka. 

JCAD:n mukana tuoman ajansäästön hyöty näkyy siinä, että nyt kohteita on voitu tarjota enemmän ja silti kuitenkin vapaa-aika on lisääntynyt. Viime vuonna yrityksellä tuli laskettua 35 kohdetta. 

Tuohan on periaatteessa ihan hukkaan heitettyä aikaa jos urakka ei tartu. Vanhalla menetelmällä en kauheena laskennan lisäksi muita työhommia ois ees kerenny tekemään, Kokko vertailee. 

Itse ohjelmiston käyttöönotto lähti Kokon mukaan sujumaan mutkattomasti miltei samantien. 

Käyttöliittymä on aika simppeli ja johdonmukainen. Oisko ollu toinen tai kolmas kohde nii siinä kohtaa huomas että mitä pitää ottaa huomioon ja tosi nopeesti pääsi sisälle, hän kertoo. 

Yrityksellä on myös Ecom käytössä tarjouslaskennassa, jonne JCAD:lla lasketut määrät siirretään viimeistelemään tarjous.

Menis tosi vaikeeksi, jos ohjelmat ei toimis keskenään ku joutuis kaikki määrälistat manuaalisesti naputtelee ite Ecomiin. Ohjelmien yhteentoimivuudesta on ollut paljon hyötyä meille. 

Varaa demo

Sopiiko JCAD meidänkin yritykseen?

Se selviää maksuttoman verkkotapaamisen aikana. Laskemme yhdessä, olisiko JCAD-määrälaskentaohjelmistosta hyötyä teidän yrityksessänne.

Valitse kalenterista sopiva aika ja saat sähköpostiisi vahvistuksen tapaamisesta Laurin kanssa.

Contact person

Lauri Pasma
+358 44 553 5423
lauri.pasma@jcad.fi

Modern architecture as background pictureSähkö

"Täytyy laskea tarkasti, kun mennään pienillä marginaaleilla"

Heikkulalla on kokemusta laskennasta myös paperilta. Hän antaakin konkreettisen esimerkin, kuinka JCAD:lla laskenta vertautuu perinteisiin menetelmiin. 

Laskenta nopetunut 50%
Lue juttu
Modern architecture as background pictureSähkö

Kymppisähkö ei tinkinyt tarkkuudesta, vaikka laskenta nopeutui

Yritys hankki JCAD-määrälaskentaohjelmiston vuonna 2017. Aikaisemmin laskenta suoritettiin perinteisin menetelmin. Yhtiön toimitusjohtajan mukaan laskenta onkin nopeutunut huomattavasti ohjelmiston hankinnan myötä. 

Laskenta nopetunut 50%
Lue juttu
Tilaa uutiskirje

Liity sisäpiiriin

Saat tietää ensimmäisenä JCAD-sovelluksen uusista ominaisuuksista sekä muista kiinnostavista uutisista määrälaskennan maailmassa.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietosuojaselosteen.