Etusivu / Referenssi / KSPT-Insulation Oy
Modern architecture as background picture
KSPT-Insulation OyToimialaEristysliikeAlueKeski-Suomi
Laskenta nopeutunut 30%

Toimitusjohtaja pitää JCAD-ohjelmistoa tärkeänä apuvälineenä hyvien tulosten saavuttamisessa

Laskennan tehokkuuden kasvaminen herätti ensin epäilyksiä, mutta ne ovat hälvenneet käytännönkokemuksien myötä. Nyt yritys laskee vuosittain noin 120 kohdetta JCAD-ohjelmistolla.

KSPT-Insulation Oy keskittyy teollisuuseristyksiin, kunnossapitoon, talotekniikan eristyksiin ja oma tuotanto valmistaa laadukkaat peltipinnoitteet omaan käyttöön sekä myyntiin. Yritys toimii Suomessa ja muuallakin Euroopassa. Laadukkaan eristämistyön avulla minimoidaan hukkaan heitetyn energian määrän.

Aiemmin yritys tilasi työpiirustukset ja määrälaskenta hoidettiin manuaalisesti paperilta, suhdeviivaimen avulla mittaillen. JCAD-ohjelmisto hankittiin vuonna 2021 ja sen käyttöönotto sujui hyvin. Yrityksen toimitusjohtaja Jukka Peltonen kuitenkin myöntää laskennan tehokkuuden kasvamisen herättäneen ensin epäilyksiä, mutta ne ovat hälvenneet käytännönkokemuksien myötä.

– Kannattaa kattoa se esittely, kokeilla ja ajan kanssa käydä sitä läpi, Jukka neuvoo.

– Teidän kaverit opasti alussa ja omasta mielestä tosi helppo käyttää. Ei oo mitään hankaluutta ollu ja se on toiminut tosi hyvin.

KSPT-Insulation laskee vuosittain noin 120 kohdetta JCAD-ohjelmistolla. Kohteiden arvo vaihtelee kymmenistätuhansista aina miljoonaan euroon. Peltosen mukaan ohjelma on tuonut huomattavaa ajansäästöä verrattaessa paperilaskentaan. Laskeminen on tehokkaampaa ja turhaan oheistoimintaan kuluva aika on saatu minimoitua.

– JCAD:n myötä laskentamme on nopeutunut noin 30%

– Aikaisemmin piirustusten noutoon kului paljon aikaa ja rahaa, mutta nyt PDF-kuvat ovat paljon käytännöllisempiä.

Hyvä urakkalaskenta antaa projektille mahdollisuuden onnistua. Monesti tämä vaihe on ratkaiseva projektin kannattavuuden näkökulmasta. Toimitusjohtaja pitää JCAD-ohjelmistoa tärkeänä apuvälineenä hyvien tulosten saavuttamisessa.

– Nopeus, tarkkuus ja kyky tallentaa mittaukset ovat olleet tärkeitä. Lisäksi ohjelmisto on toiminut hyvin, eikä ongelmia ole ilmennyt, Peltonen tiivistää.

– Jos JCAD ei olisi käytettävissä, se tuntuisi kuin otettaisiin askel taaksepäin, hän lisää.

Rakennusala on myllerryksessä ja kilpailu kohteista on kiristynyt. Jukka kertoo, että KSPT Insulation Oy:lla työtilanne näyttää kuitenkin tällä hetkellä kohtuullisen hyvältä.

– Talotekniikan puolella on työtä riittämiin ensi vuoden loppuun, kun taas teollisuuden ja kunnossapidon työmäärä on enemmän kausiluonteista.

Varaa demo

Sopiiko JCAD meidänkin yritykseen?

Se selviää maksuttoman verkkotapaamisen aikana. Laskemme yhdessä, olisiko JCAD-määrälaskentaohjelmistosta hyötyä teidän yrityksessänne.

Valitse kalenterista sopiva aika ja saat sähköpostiisi vahvistuksen tapaamisesta Laurin kanssa.

Contact person

Lauri Pasma
+358 44 553 5423
lauri.pasma@jcad.fi

Modern architecture as background pictureRemontointi

Hyvät työkalut avainasemassa kasvua tavoittelevalle yritykselle

HUJU Remontit kokee, että tarkka ja nopeasti suoritettu laskenta palvelee parhaalla tavalla myös yrityksen asiakkaita.

Lue juttu
Modern architecture as background pictureRemontointi

Integraatio: Tarjouspyyntöön vastaaminen helpottui – selkeästä tarjouksesta hyötyy ennen kaikkea asiakas

Rajapinta Fondion-ohjelmiston kanssa liittää automaattisesti hintatiedot määräluetteloon sekä laskee työn kustannukset, kun esimerkiksi seinän maalauksen neliöhinta on ennalta määritelty.

Lue juttu
Tilaa uutiskirje

Liity sisäpiiriin

Saat tietää ensimmäisenä JCAD-sovelluksen uusista ominaisuuksista sekä muista kiinnostavista uutisista määrälaskennan maailmassa.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietosuojaselosteen.