Etusivu / Referenssi / Lapwall Oyj
Modern architecture as background picture
Lapwall OyjToimialaElementtitehdasAlue

Rakentamisessa tulos tehdään ennen rakentamista

Turpeinen pitää ohjelman helppokäyttöisyydestä. Peruskäytön oppii hänen mukaansa parissa viikossa, ja ohjelmallinen laskeminen on lisännyt laskennan tarkkuutta.

– Ollaan pienennetty hukkaa melko paljon ja säästetty varmasti iso raha, sanoo Jonne Turpeinen. Lapwallilla hän vastaa määrien laskennasta yhdessä kollegansa kanssa.

Lapwall tunnetaan puuelementtien valmistajana ja on alallaan Suomen suurin. Konkreettisesti ylijäämän vähentyminen näkyy Turpeisen mukaan siinä, ettei pihaan jää kaiken maailman nökkösiä projektin valmistuttua.

Turpeinen kertoo käyttävänsä JCAD-määrälaskentasovellusta kiireisinä aikoina päivittäin, muulloin viikoittain. Kokemusta sovelluksen käytöstä on noin kolme vuotta.

– Ohjelmassa huippua on, että jos vaikka kaksi ihmistä tekee laskennan, niin lopputulos on melkein täsmälleen sama. Hukan optimointi on tosi hyvällä tasolla.

Turpeinen pitää ohjelman helppokäyttöisyydestä. Peruskäytön oppii hänen mukaansa parissa viikossa, ja ohjelmallinen laskeminen on lisännyt laskennan tarkkuutta.

– Ei ole kovin helppo tehdä virhettä, koska se on niin selkeä käyttää, Turpeinen sanoo.

– Suosittelen ja olen suositellut. Kyllä sillä säästää oikeasti. Alalla on tapana sanoa, että rakentamisessa tulos tehdään ennen varsinaista rakentamista.

Varaa demo

Sopiiko JCAD meidänkin yritykseen?

Se selviää maksuttoman verkkotapaamisen aikana. Laskemme yhdessä, olisiko JCAD-määrälaskentaohjelmistosta hyötyä teidän yrityksessänne.

Valitse kalenterista sopiva aika ja saat sähköpostiisi vahvistuksen tapaamisesta Laurin kanssa.

Contact person

Lauri Pasma
+358 44 553 5423
lauri.pasma@jcad.fi

Rakentaminen

Hartela listaa JCAD:in hyödyt yritykselle – yksi ominaisuus ylitse muiden

VIDEO: Hartela Pohjois-Suomi Oy:n toimitusjohtaja Markku Taskinen astuu kameran eteen ja kertoo, millä tavoin JCAD on ollut mukana Hartelan matkassa jo pari kymmentä vuotta.

Lue juttu
Rakentaminen

Päivässä oppii perusteet – ei ole pitkä oppimiskäyrä

Projektiin tulevat muutokset on helppo laskea ohjelmistolla. Näin pidetään jatkuvasti oikeat määrät päivitettyinä, sanoo Nordic Rakennuksen projektipäällikkö Conny Finne.

Lue juttu
Tilaa uutiskirje

Liity sisäpiiriin

Saat tietää ensimmäisenä JCAD-sovelluksen uusista ominaisuuksista sekä muista kiinnostavista uutisista määrälaskennan maailmassa.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietosuojaselosteen.