Yritys

JCAD - Quanttos Oy

Olemme ohjelmistotalo, joka keskittyy tarjoamaan asikkailleen laadukkaita ja tehokkaita ratkaisuja määrälaskentaan. Määrälaskenta on erityisosaamisaluettamme ja työkalumme siihen ovat markkinoiden kehittyneimpiä.

Olemme kehittäneet ohjelmistoja jo 30 vuotta. Kokemus, moderni lähestymistapamme ohjelmistokehitykseen ja asiakkaan arvostaminen tekevät yhdistelmän, joka on avain menestykseemme.

JCAD - Quanttos Oy logo
2.2 M €
Liikevaihto (2016)

Pyrimme kasvamaan. Näin pystymme tarjoamaan entistä parempia tuotteita. Luvut osoittavat, että olemme oikealla reitillä.

2 000
Toimitettua lisenssiä

Olemme toimittaneet ohjelmistojamme laajasti koko Suomen rakennus-, LVI- ja sähköalojen yrityksille.

500 000 h
Säästettyä työaikaa vuodessa

Jos säästämme keskimäärin tunnin asiakkaidemme työaikaa päivässä, kertyy siitä vuodessa puoli miljoonaa tuntia.

JCAD:in tavoitteet

Haluamme tarjota parhaat työkalut määrälaskentaan, jotta asiakkaidemme työ nopeutuu, tehostuu ja helpottuu. Tavoitteenamme ovat tyytyväiset asiakkaat. Ja olemme myös saamamme palautteen perusteella onnistuneet siinä varsin hyvin. Pyrimme kuitenkin parantamaan entisestään. Kehitämme tuotteitamme ja palveluitamme jatkuvasti, jotta tavoitteet toteutuvat.

Olemme luotettava kumppani tänään ja tulevaisuudessa.

Miten asiakasta arvostetaan?

Asiakas on meille aina numero 1. Kuulostaa jo hieman kuluneelta lausahdukselta, mutta näin se on. Arvostamme asiakkaitamme, ilman heitä yritystämme ei edes olisi.

Tämän takia haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tiedolla ja taidolla. Olemme varanneet asiakaspalveluumme ammattitaitoisia resursseja niin, että saat apua aina, kun sitä tarvitset.

JCAD:in toimintatavat

Ammattitaitoinen ja osaava porukkamme tekee töitä jatkuvasti, että asiakkaamme saavat laadukkaita ohjelmistoja vaivattomasti käyttöönsä.

Jos jokin asia mietityttää tai tulee ongelmatilanteita, toivomme, että otatte meihin yhteyttä. Pyrimme vastaamaan aina parhaamme mukaan ja selvittämään ongelmat.

Kokemus määrälaskennasta

Sisaryhtiömme Areite on tarjonnut määrälaskentapalveluja jo yli 30 vuotta. Se on alansa menestyneimpiä yrityksiä ja sieltä olemme saaneet ohjelmistokehitykseen kallisarvoista tietoa määrälaskennasta. Tämä on yksi laatumme avaimista.

Jos tarvitsette määrälaskentaa palveluna, suosittelemme ottamaan Areiteen yhteyttä.

Yhteistyökumppanit

Visma Logo
Pajadata Logo
Ecom Logo
LVI-Tekniset Urakoitsijat Logo
Amiedu Logo
Stul Logo
Areite Logo
Jassbit Logo
Mercus Altitude Software Logo
SoftOne Logo
Admicom Logo
Sähköteknisen Kaupan Liitto Logo