Etusivu / Referenssi / Sahe-Sähkö Oy
Modern architecture as background picture
Sahe-Sähkö OyToimialaSähköAlueVarsinais-Suomi
Laskenta nopetunut 50%

"Täytyy laskea tarkasti, kun mennään pienillä marginaaleilla"

Heikkulalla on kokemusta laskennasta myös paperilta. Hän antaakin konkreettisen esimerkin, kuinka JCAD:lla laskenta vertautuu perinteisiin menetelmiin. 

Sahe-Sähkö on vuonna 1989 perustettu turkulainen sähköurakoitsija, joka toimii pääasiassa asuntotuotannossa. Lisäksi yritys urakoi kauppoja ja julkisia kohteita. Kohteet vaihtelevat uudisrakentamisesta saneeraukseen.  

Yrityksen laskennasta vastaava Arttu Helkkula tiivistää JCAD:n kahteen asiaan. 

– Laskennan helppous ja ajansäästö. 

Heikkulalla on kokemusta laskennasta myös paperilta. Hän antaakin konkreettisen esimerkin, kuinka JCAD:lla laskenta vertautuu perinteisiin menetelmiin. 

– JCAD:lla laskee kerrostalokohteen yhdessä päivässä. Perinteisin metodein laskentaan menisi aikaa kaksi päivää. Tämän ansiosta pystyy laskemaan useamman tarjouksia pienemmällä tuntimäärällä. Asia korostuu tilanteissa, joissa tarjouksia tulee useita lyhyen ajan sisään, Helkkula toteaa. 

– Aikaa säästyy myös tiedonsiirrossa tarjouslaskentaohjelmaan. Perinteisillä menetelmillä laskettaessa tiedot joudutaan syöttämään käsin. Eroa löytyy myös työvaiheiden suuremmassa määrässä ja tekemisen yksitoikkoisuudessa, Helkkula jatkaa. 

– Lisäksi virheet vähenevät ja laskentaa on helppo jatkaa keskeytyksen jälkeen. Ohjelman avulla näkee selkeästi, mihin laskennassa on jääty, Helkkula päättää. 

Rakennusalan kiristynyt tilanne näkyy Helkkulan mukaan laskennan tarkkuudessa. 

– Täytyy laskea tarkasti, kun mennään pienillä marginaaleilla. 

Varaa demo

Sopiiko JCAD meidänkin yritykseen?

Se selviää maksuttoman verkkotapaamisen aikana. Laskemme yhdessä, olisiko JCAD-määrälaskentaohjelmistosta hyötyä teidän yrityksessänne.

Valitse kalenterista sopiva aika ja saat sähköpostiisi vahvistuksen tapaamisesta Laurin kanssa.

Contact person

Lauri Pasma
+358 44 553 5423
lauri.pasma@jcad.fi

Modern architecture as background pictureSähkö

“Vanhalla menetelmällä en kauheena laskennan lisäksi muita työhommia ois ees kerenny tekemään”

Ennen yrityksessä laskettiin perinteisesti paperin ja kynän kanssa, jolloin linjasaneerauskohdetta tuli laskettua viikko – nyt JCAD:lla laskenta hoituu kahdessa päivässä. 

Laskenta nopetunut 70%
Lue juttu
Modern architecture as background pictureSähkö

Kymppisähkö ei tinkinyt tarkkuudesta, vaikka laskenta nopeutui

Yritys hankki JCAD-määrälaskentaohjelmiston vuonna 2017. Aikaisemmin laskenta suoritettiin perinteisin menetelmin. Yhtiön toimitusjohtajan mukaan laskenta onkin nopeutunut huomattavasti ohjelmiston hankinnan myötä. 

Laskenta nopetunut 50%
Lue juttu
Tilaa uutiskirje

Liity sisäpiiriin

Saat tietää ensimmäisenä JCAD-sovelluksen uusista ominaisuuksista sekä muista kiinnostavista uutisista määrälaskennan maailmassa.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietosuojaselosteen.