Etusivu / Referenssi / Pohjanmaan Talotekniikka Oy
Modern architecture as background picture
Pohjanmaan Talotekniikka OyToimialaTalotekniikkaAluePohjanmaa

“Lähtökohtamme on, että alan parhaimmat ohjelmat on meillä käytössä”

Pohjanmaan Talotekniikka laskee noin sata projektia vuodessa JCAD-ohjelmiston avulla. Tarjousten laskennasta vastaavan Pauli Annolan ei tarvitse kauaa miettiä, kun häneltää kysytään JCAD:n parhaista puolista.

Pohjanmaan Talotekniikka laskee noin sata projektia vuodessa JCAD-ohjelmiston avulla. Tarjousta tehdessä ei useinkaan voi vielä olla varma, kuka kilpailutuksen voittaa. Siksi on tärkeää, että laskenta sujuu joutuisasti ja ilman virheitä.

Tarjousten laskennasta vastaavan Pauli Annolan ei tarvitse kauan miettiä, kun häneltää kysytään JCAD:n parhaista puolista. 

– Minun mielestäni isoin etu on se, että pystyy missä vaan massaamaan. Ja se että selkeesti näkee, mitä on mihinkin laskenut, hän sanoo.

Hän kertoo laskeneensa tarjoukset käsin ennen kuin aloitti käyttämään JCAD-ohjelmistoa. Kun kysymme, kuinka paljon ohjelmisto lyhentää laskentaan käytettävää aikaa, Annola sanoo hyödyn näkyvän etenkin putkimassauksessa.

– Aika paljon nopeuttavia vaiheita on, kun ei pidä tulostaa mitään ja saa massat listana.

Toimitusjohtaja Jukka Myllylälle on tärkeää, että työkalut ovat ajan tasalla.

– Lähtökohtamme on, että alan parhaimmat ohjelmat on meillä käytössä. Se helpottaa työtä ja hommat toimii, sanoo Myllylä.

Pohjanmaan Talotekniikka on ollut JCAD:n asiakas vuodesta 2017 alkaen.

Varaa demo

Miten JCAD toimii?

Maksuttoman verkkotapaamisen aikana laskemme yhdessä, olisiko JCAD-määrälaskentaohjelmistosta hyötyä teidän yrityksessänne.

Valitse kalenterista sopiva aika ja saat sähköpostiisi vahvistuksen tapaamisesta.