Etusivu / Referenssi / Pohjanmaan Talotekniikka Oy
Modern architecture as background picture
Pohjanmaan Talotekniikka OyToimialaTalotekniikkaAluePohjanmaa

“Lähtökohtamme on, että alan parhaimmat ohjelmat on meillä käytössä”

Pohjanmaan Talotekniikka laskee noin sata projektia vuodessa JCAD-ohjelmiston avulla. Tarjousten laskennasta vastaavan Pauli Annolan ei tarvitse kauaa miettiä, kun häneltää kysytään JCAD:n parhaista puolista.

Pohjanmaan Talotekniikka laskee noin sata projektia vuodessa JCAD-ohjelmiston avulla. Tarjousta tehdessä ei useinkaan voi vielä olla varma, kuka kilpailutuksen voittaa. Siksi on tärkeää, että laskenta sujuu joutuisasti ja ilman virheitä.

Tarjousten laskennasta vastaavan Pauli Annolan ei tarvitse kauan miettiä, kun häneltää kysytään JCAD:n parhaista puolista. 

– Minun mielestäni isoin etu on se, että pystyy missä vaan massaamaan. Ja se että selkeesti näkee, mitä on mihinkin laskenut, hän sanoo.

Hän kertoo laskeneensa tarjoukset käsin ennen kuin aloitti käyttämään JCAD-ohjelmistoa. Kun kysymme, kuinka paljon ohjelmisto lyhentää laskentaan käytettävää aikaa, Annola sanoo hyödyn näkyvän etenkin putkimassauksessa.

– Aika paljon nopeuttavia vaiheita on, kun ei pidä tulostaa mitään ja saa massat listana.

Toimitusjohtaja Jukka Myllylälle on tärkeää, että työkalut ovat ajan tasalla.

– Lähtökohtamme on, että alan parhaimmat ohjelmat on meillä käytössä. Se helpottaa työtä ja hommat toimii, sanoo Myllylä.

Pohjanmaan Talotekniikka on ollut JCAD:n asiakas vuodesta 2017 alkaen.

Varaa demo

Sopiiko JCAD meidänkin yritykseen?

Se selviää maksuttoman verkkotapaamisen aikana. Laskemme yhdessä, olisiko JCAD-määrälaskentaohjelmistosta hyötyä teidän yrityksessänne.

Valitse kalenterista sopiva aika ja saat sähköpostiisi vahvistuksen tapaamisesta Laurin kanssa.

Contact person

Lauri Pasma
+358 44 553 5423
lauri.pasma@jcad.fi

Rakentaminen

Hartela listaa JCAD:in hyödyt yritykselle – yksi ominaisuus ylitse muiden

VIDEO: Hartela Pohjois-Suomi Oy:n toimitusjohtaja Markku Taskinen astuu kameran eteen ja kertoo, millä tavoin JCAD on ollut mukana Hartelan matkassa jo pari kymmentä vuotta.

Lue juttu
Rakentaminen

Päivässä oppii perusteet – ei ole pitkä oppimiskäyrä

Projektiin tulevat muutokset on helppo laskea ohjelmistolla. Näin pidetään jatkuvasti oikeat määrät päivitettyinä, sanoo Nordic Rakennuksen projektipäällikkö Conny Finne.

Lue juttu
Tilaa uutiskirje

Liity sisäpiiriin

Saat tietää ensimmäisenä JCAD-sovelluksen uusista ominaisuuksista sekä muista kiinnostavista uutisista määrälaskennan maailmassa.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietosuojaselosteen.