Etusivu / Referenssi / Lämpövirrat Oy
Modern architecture as background picture
Lämpövirrat OyToimialaLVIAluePirkanmaa
Laskenta nopeutunut 50%

Laskennan nopeudesta saatavat hyödyt näkyvät suoraan tarjottujen kohteiden määrässä.

Helpon käyttöönoton ansiosta hyödyt alkoivat näkymään nopeasti. Tärkeimpinä hyötyinä Viikari nostaa esiin nopeuden ja hyvän dokumentaation.

Lämpövirrat Oy on Tamperelainen yritys, jonka pääpaino on asuinrakennusten, kuten rivi- ja kerrostalojen putkitukset.

Yhtiön toimitusjohtaja Jani Viikari on laskenut JCAD-ohjelmistolla jo 10 vuotta. Aiemmin hän laski paperilta suhdeviivaimella. Paperilta laskennasta teki työlästä jo pelkästään se, että paperit piti usein tilata itse.

 –Se oli aivan tyhmää hommaa, Jani naurahtaa.

 Toimitusjohtaja kokee, että käyttöönotto sujui vaivattomasti, vaikka "tietokoneiden käyttö ei kuulunut omalle vahvuusalueelle." Helpon käyttöönoton ansiosta hyödyt alkoivat näkymään nopeasti. Tärkeimpinä hyötyinä Viikari nostaa esiin nopeuden ja hyvän dokumentaation.

 –Voin tehdä laskentaa milloin tahansa, koska kaikki tiedot ovat tallessa ja on helppo palata niihin. Lasken JCAD:llä puolet nopeammin. Jos työ keskeytyy, niin se pysyy kyllä muistissa ja on helppo palata aina siihen laskentaan, mutta paperilla laskiessa menee aina sekaisin.

 Laskennan nopeudesta saatavat hyödyt näkyvät suoraan tarjottujen kohteiden määrässä.

 –Tietenkin pystyy tarjoamaan enemmän kohteita. Laskentaan on myös paljon helpompi ryhtyä. Paperilta laskiessa piti miettiä kannattaako alkaa edes laskemaan, kun täytyy tilata kuvat.

 JCAD mahdollistaa myös useiden kohteiden samanaikaisen laskennan, mikä oli paperilla laskettaessa hankalaa. Tämä on Viikarin mukaan helpottanut, koska tarjouspyynnöt tulevat yleensä sykleissä, joten silloin kun laskettavaa on, kohteita on useampia.

 –Voin tehdä päällekkäin eri laskentoja eri kohteista. Ohjelmiston avulla hommat pysyvät paremmin näpeissä.

 Kysyessämme Janilta, mitä hän kertoisi yritykselle, joka harkitsee JCAD:n hankkimista, hän vastaa:

 –Olen aina sanonut, että kannattaa hankkia se. Erityisesti putkimetrien mittaamisessa se on erittäin hyödyllinen. Uskon, että putkiliikkeiden lisäksi se olisi IV- ja eristysurakointiliikkeille erinomainen valinta.

 Lämpövirrat käyttävät hinnoitteluun Xpajaa. Kahden ohjelmiston yhteensopivuus on säästänyt aikaa ja vähentänyt manuaalista näpyttelyä.

–Onhan se auttanut. Kyllähän se veisi enemmän aikaa, jos ne pitäisi alkaa käsin sinne syöttämään, Viikari päättää.

Varaa demo

Sopiiko JCAD meidänkin yritykseen?

Se selviää maksuttoman verkkotapaamisen aikana. Laskemme yhdessä, olisiko JCAD-määrälaskentaohjelmistosta hyötyä teidän yrityksessänne.

Valitse kalenterista sopiva aika ja saat sähköpostiisi vahvistuksen tapaamisesta Laurin kanssa.

Contact person

Lauri Pasma
+358 44 553 5423
lauri.pasma@jcad.fi

Modern architecture as background pictureLVI

Kiristyvä kilpailutilanne vaatii tarkempia tarjouksia

Miesten mielestä ohjelman parhaita puolia on, että viivoja piirtämällä näkee reaaliajassa, mitä on laskenut eikä keskeytykset haittaa.

Lue juttu
Modern architecture as background pictureLVI

Määrien laskenta ei enää yhden henkilön varassa

"Justiin eilen laskin 48 huoneiston kerrostalon vesijohtosaneerauksen pannuhuoneesta viimeiseen kämppäään 1,5 tunnissa, mutteritasolla laskettu"

Laskenta nopetunut jopa 95%
Lue juttu
Tilaa uutiskirje

Liity sisäpiiriin

Saat tietää ensimmäisenä JCAD-sovelluksen uusista ominaisuuksista sekä muista kiinnostavista uutisista määrälaskennan maailmassa.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietosuojaselosteen.