Etusivu / Referenssi / Lapin Putkimestarit Oy
Modern architecture as background picture
Lapin Putkimestarit OyToimialaLVIAlueLappi

Määrien laskenta ei enää yhden henkilön varassa

"Justiin eilen laskin 48 huoneiston kerrostalon vesijohtosaneerauksen pannuhuoneesta viimeiseen kämppäään 1,5 tunnissa, mutteritasolla laskettu"

Lapin Putkimestarit Oy:n toimitusjohtaja Toni Lehtola kertoo laskevansa saneerauskohteen määrät JCAD-ohjelmistolla jopa 20 kertaa nopeammin entiseen verrattuna. Aiemmin karttakynällä ja paperilla laskenut Lehtola on tyytyväinen, kun nykyään perus saneerauskohde on laskettu parissa, kolmessa tunnissa.

– Justiin eilen laskin 48 huoneiston kerrostalon vesijohtosaneerauksen pannuhuoneesta viimeiseen kämppäään 1,5 tunnissa, mutteritasolla laskettu. Siellä on jokainen prikka ja nippa otettu huomioon.

Lapin Putkimestareille arvokasta on, että määrälaskenta ei ole yhden henkilön varassa. JCAD-ohjelmiston avulla määrien laskenta on yhtenäistä ja laskentaa pystyy hajauttamaan yrityksen sisällä.

– Kun työnjohtaja tulee, hän pystyy alkaa laskemaan ohjelmalla, eikä kaikki määrät ole ainoastaan omassa päässä, Lehtola sanoo.

Miten hyödyt näkyvät yrityksessänne?

– Nopeus, tehokkuus, tarkkuus. Tarjouslaskennassa epävarmuus ei saa olla tekijä. Pystytään jälkeenpäin palaamaan siihen, mitä on mitattu ja miten on mitattu.

Lapin Putkimestarit Oy on keskittynyt urakointiin linjasaneeraus- ja uudiskohteisssa.

Varaa demo

Miten JCAD toimii?

Maksuttoman verkkotapaamisen aikana laskemme yhdessä, olisiko JCAD-määrälaskentaohjelmistosta hyötyä teidän yrityksessänne.

Valitse kalenterista sopiva aika ja saat sähköpostiisi vahvistuksen tapaamisesta.