Etusivu / Referenssi / Hervannan Kaivin Oy
Modern architecture as background picture
Hervannan Kaivin OyToimialaMaarakennusAluePirkanmaa

"Pihojen kaarevat muodot ja luovat kiveykset on helppo laskea"

Työpäällikkö Huotarin mukaan ohjelmiston hyöty korostuu sitä mukaa, mitä monimutkaisempi pihasuunnitelma on pöydällä.

Tampereelta kotoisin oleva maarakennusyritys Hervannan Kaivin Oy toteuttaa vuodessa muutaman kymmentä isompaa kohdetta, jossa yritys käyttää JCAD-ohjelmistoa apuna massoituksessa ja tarjouksen laskemisessa.

Työpäällikkö Teemu Huotari kertoo, että Tampereen kaupungin kilpailutuksissa saa nykyään pisteitä myös ympäristön huomioimisesta. Pelkkä hinta ei ole ratkaiseva tekijä.

JCAD-ohjelmistosta puhuttaessa Huotarin mukaan tehokkuus syntyy siitä, että tarjouksen laskijalla on hyvät työkalut. Hänen mukaansa visuaalinen käyttöliittymä auttaa myös hahmottamaan projektin erityispiirteet paremmin.

– Kun tekee mittausta ja värjää paikkoja eri väreillä kokonaisuus hahmottuu, hän sanoo.

Huotari nostaa esimerkin, jossa ison alueen kiveys onkin jakaantunut useampaan monimuotoiseen osaan, mikä luonnollisesti lisää työn määrää, vaikka tavaran määrä pysyy samana.

– Ohjelma on hyvä eri muotojen laskemisessa. Se tarkentaa ja nopeuttaa huomattavasti soikioiden ja epämääräisten muotojen laskemista. Pihojen muodoissa on yleensä paljon kaarevia muotoja.

Ohjelman hyödyt korostuvat, kun suunnitelmassa on paljon erilaisia elementtejä. Huotari pitää JCAD-ohjelmiston koulutus- ja opetusmateriaaleja ylivoimaisesti parempina kilpailijoihin verrattuna.

Tästä nöyrä kiitos. Pyrimme jatkossakin kehittämään opasmateriaalia entistä helppolukuisempaan muotoon.

Varaa demo

Miten JCAD toimii?

Maksuttoman verkkotapaamisen aikana laskemme yhdessä, olisiko JCAD-määrälaskentaohjelmistosta hyötyä teidän yrityksessänne.

Valitse kalenterista sopiva aika ja saat sähköpostiisi vahvistuksen tapaamisesta.