Sähkö (Suunnittelu)

JCAD SÄHKÖ

Suomessa tehty sähkösuunnitteluohjelmisto

JCAD SÄHKÖ – SUUNNITTELU PLUS on tuotemallipohjainen Suomessa tehty sähkösuunnitteluohjelmisto. Normaaleissa cad-ohjelmistoissa ovat piirrosmerkit olleet graafisia symboliesityksiä. JCAD SÄHKÖ – SUUNNITTELU PLUS ohjelmassa symboli on ”älykäs” tuotemalli, johon voidaan liittää rajattomasti symbolia määrittelevää tietoa.

JCAD SÄHKÖ – SUUNNITTELU PLUS on varustettu kansainvälisen IFC-protokollan mukaisella tiedonsiirrolla. Ohjelmalla voidaan siirtää tietoa eri rakennusprojektiin osallistujien välillä. Tuotemallipohjaisuus mahdollistaa mm. relaatiot eri rakennusosien välillä sekä monipuolisemman ja joustavamman sovellusautomatiikan.

Ohjelmiston ominaisuuksista mainittakoon mm.:
– määrä- ja kaapeliluettelot
– monipuoliset laskentatoiminnot: taso- , lattia- ja lattialämmitinmattojen sekä kattolämmittimien mitoitus
– monipuoliset laskelmat: huipputeho, alenema, kuormitus, tasaus, .
– vakiokeskukset (UTU, Ensto)
– valaistuslaskenta hyötysuhdemenetelmällä
– tele- ja nousujohtokaavioiden aksonometriaesitys
– automaattinen johdinmerkintä
– ym.

JCAD SÄHKÖ

JCAD SÄHKÖ – SUUNNITTELU -ohjelmistolla voidaan tuottaa kaikki sähköliikkeen tarvitsemat dokumentit aina loppupiirustuksista suurten kohteiden sähkösuunnitelmiin.

JCAD SÄHKÖ – SUUNNITTELU lähtee sähköurakoitsijan erityistarpeista; suunnitteluohjelmiston pitää olla tehokkuuden lisäksi myös ehdottoman helppokäyttöinen. JCAD SÄHKÖ – SUUNNITTELU:lla voi luonnollisesti hyödyntää skannattuja kuvia ja ohjelmistolla luontuu tarvittaessa myös pohjapiirustusten tuottaminen.

Tuotemallinnus – tehoa suunnitteluun

JCAD SÄHKÖ – SUUNNITTELU on tuotemalliteknologiaan pohjautuva suunnittelujärjestelmä. Tuotemallipohjaisen suunnittelun edut ovat kiistattomat. Tuotemallin tietoihin tehtävät muutokset välittyvät reaaliajassa kaikkiin suunnitelmiin missä ko. tuotemalli esiintyy. Käytännössä tämä tarkoittaa sekä huomattavasti tehokkaampaa muutosten hallintaa että virheiden oleellista vähenemistä. Tuotemallit muodostavat relaatioita (riippuvuussuhteita) toisiinsa. Malliin tehtävä muutos vaikuttaa myös muihin malleihin. Tätä kautta muutosten hallinta on entistä tehokkaampaa.

logo footer
Quanttos Oy · Kasarmintie 23 90130 OULU | Teknobulevardi 3-5 01530 VANTAA · www.quanttos.fi