Toimialat

Rakentaminen

Rakennusurakassa määrälaskenta on oleellisessa osassa projektin onnistumisen kanssa. JCAD MÄÄRÄT on suunniteltu tukemaan koko rakennusprojektia. Ohjelmamme sisältävät yleisimmät käytössä olevat suomenkieliset nimikkeistöt.

JCAD Kustannuslaskennalla muutat määräluettelon kattavaksi kustannuslaskelmaksi tai tavoitearvioksi helposti ja nopeasti.

Tuotteet:
Rakentaminen
×
Purku-urakointi

Purku-urakointi

Purku-urakat ovat vaativuudeltaan rakennusurakan veroisia, ellei jopa haastavampia. Yllätysten aiheuttamaa vaihtelua voi välttää suunnittelemalla työt laadukkaasti. Laadukas määräluettelo on isossa osassa, kun budjetoidaan urakan eri vaiheita.

Juuri laadukas määräluettelo voi olla se, mikä antaa sinulle edun kilpailijoihisi nähden.

Tuotteet:

Perustusurakointi

Maaston muodon vaihtelut on yksi laskemista hankaloittavista tekijöistä.

Kun pohjapiirrustukset ovat käytössä, voi ohjelmillamme laskea monimuotoisia alueita vaivattomasti ja nopeasti. Laske anturat, betonit, murskeet ja sepelit työkaluillamme, niin voitat aikaa varmasti ja vältät laskemisessa mahdolliset kalliit virheet.

Tuotteet:
×
Perustusurakointi
×
Maanrakennus

Maanrakennus

Maanrakennuksessa laskettavat kuutiot, tonnit ja rakennekerrokset ovat usein muodoltaan monimutkaisia. JCAD MÄÄRÄT -ohjelman avulla juuri monimuotoisien kohteiden laskeminen nopeutuu eniten, verrattuna perinteisiin laskentatapoihin.

Kun lasket ohjelmillamme, voit luottaa mittaustuloksiisi.

Tuotteet:

Viherrakentaminen

Viherrakentamisessa laskettavat alueet ovat usein muodoltaan vaihtelevia ja hankalasti laskettavissa. Suurten alueiden takia tarkasta määräluettelosta on erityisen paljon hyötyä juuri viherrakentamisessa.

Lasket määräluettelon ja kustannuslaskelman ohjelmillamme kätevästi ja nopeasti hankalistakin kohteista.

Tuotteet:
Viherrakentaminen
×
Pintaurakointi

Pintaurakointi

Pintaurakan suunnittelussa ja kustannusarvion laatimisessa laadukas ja hyvin jäsennelty määräluettelo on avainasemassa. Ohjelmallamme pystyt laskemaan seinä- ja kattopinta-alat kätevästi. Pystyt arvioimaan esimerkiksi maalin tai tasoitteen kulutuksen nopeasti.

Projektin aikana luettelosta on helppo seurata esimerkiksi, mikä värisävy kuuluu mihinkin seinään.

Tuotteet:

Kattourakointi

Rakenteet, kaltevevuuskulmat, materiaalit, muoto… Kattoprojektissa on monia muuttujia, joiden takia määräluettelon laskeminen on työlästä ja joskus jopa hankalaa.

JCAD MÄÄRÄT helpottaa työn tekemistä merkittävästi. Meidän asiakkaana saat parhaat työkalut käyttöön projektisi tueksi.

Tuotteet:
×
Kattourakointi
Sähköurakointi ja -suunnittelu

Sähköurakointi ja -suunnittelu

Ohjelmamme on suunniteltu 30 vuoden kokemuksella ammattilaisille. STK-liiton tarvikerekisterit, OVT:n tukkurekisterit ja STUL:n yli 500 valmista laskentapakettia nopeuttavat laskentaa ja vähentävät muistamisen tarvetta.

Ohjelmistojemme avulla sähköurakointiin liittyvät työt selkeytyvät.

Tuotteet:

LVI

Lämpö-, vesi- ja ilmastointiasennuksissa tarvittavat määräluettelot ovat perinteisesti työläitä laskea. Joutuu usein laskemaan samoja rivejä uudestaan ja virheiden mahdollisuus kasvaa.

Ohjelmamme sisältää OVT-tuoterekisterin, jonka avulla määrät on helppo laskea oikeiden nimikkeiden alle.

Tuotteet:
LVI