Referenssit

Rakennus

Rakentaminen

Asiakkaiden lisenssitarpeet vaihtelevat yksittäisistä lisensseistä suuriin kokonaisuuksiin. Toimitukseemme kuuluu asiantunteva koulutus ja asiakastuki. Toimitamme ohjelmistoja toimialan standardien ja vaatimusten mukaisesti. Olemme toimittaneet ohjelmistoja n. 400 kotimaisen yrityksen tarpeisiin mm. seuraaville toimialoille: rakennuttajat, rakennusliikkeet, maanrakennus, viherrakennus, kattourakointi, perustusurakointi, pintaurakointi ja remonttialan yritykset.

Sähkö

Sähkö

Olemme merkittävä ohjelmistotoimittaja Suomessa toimiville sähköalan suunnittelijoille ja urakoitsijoille. Toimialan referenssien ansiosta tiedämme alalle liittyvät vaatimukset ja pystymme auttamaan asiakasta koko suunnittelu- / määrälaskentaprosessin ajan. Quanttos Oy on toimittanut sähköalan yrityksille sekä yksittäisiä lisenssejä että suuria lisenssikokonaisuuksia. Olemme toimittaneet ohjelmistoja n. 1800 kotimaisen yrityksen tarpeisiin mm. seuraaville toimialoille: sähkösuunnittelu, sähköurakointi, kiinteistönhuolto, kunnat ja kaupungit.

LVI

LVI-alan toimituslaajuudet vaihtelevat asiakkaan tarpeen mukaisesti. Olemme kiinnostuneita sekä yksittäisten lisenssien että laajempien kokonaisuuksien toimittamisesta ’avaimet käteen’ -periaatteella. Yrityksellämme on laajat referenssit määrälaskentalisenssien toimituksista LVI-alan yritysten tarpeisiin. Olemme toimittaneet ohjelmistoja n. 700 kotimaisen yrityksen tarpeisiin mm. seuraaville toimialoille: lvi-urakointi, kiinteistönhuolto, kunnat ja kaupungit.

Oppilaitokset

Toimitamme ohjelmistoja opetus- / oppilaskäyttöön asiakkaan haluamassa laajuudessa. Kokemuksemme, osaamisemme ja kattava yhteistyöverkostomme takaavat laadukkaan ja kustannustehokkaan CAD-opetuksen niin oppilaitoksissa kuin korkeakouluissakin.

logo footer
Quanttos Oy · Kasarmintie 23 90130 OULU | Teknobulevardi 3-5 01530 VANTAA · www.quanttos.fi