Etusivu / Referenssi / YBT Oy
Modern architecture as background picture
YBT OyToimialaBetonityötAlueLappi

Kuinka kauan kestää oppia käyttämään JCAD:ia?

Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa toimiva YBT Oy:n työnjohtaja Mika Ylitalo paljastaa, kuinka kauan hänellä kesti ottaa haltuun JCAD:in käyttö.

YBT Oy on toimittanut laadukkaita betonivalmisosia Pohjoismaissa jo usean sukupolven ajan. Ylitorniosta käsin toimiva perheyritys perustettiin vuonna 1958.

Yli 30 henkilöä työllistävä yritys toimittaa ja asentaa betonielementtejä. Yrityksen asiakaskuntaan lukeutuvat suuret teollisuuslaitokset ja matkailurakennukset, mutta myös pienemmät kohteet kuten omakotitalot.

Työnjohtaja Mika Ylitalo kertoo työpäivänsä koostuvan tällä hetkellä asennustyön johtamisesta, suunnitelmien laatimisesta ja tavaran hankinnasta. Lisäksi tarjouslaskentaa ja määrälaskentaa on runsaasti, minkä Ylitalo hoitaa JCAD-ohjelmiston avulla.

Yksi hyödyllisimmistä ominaisuuksista Ylitalon mukaan on, että pohjakuvaan tulee jatkuvasti merkittyä, mitä on jo laskenut.

– Ei haittaa, vaikka joku tulee keskeyttämään. 

Kuinka kauan kestää oppia JCAD:in käyttö?

– Pari, kolme viikkoa, Ylitalo vastaa hetken mietinnän jälkeen.

Varaa demo

Sopiiko JCAD meidänkin yritykseen?

Se selviää maksuttoman verkkotapaamisen aikana. Laskemme yhdessä, olisiko JCAD-määrälaskentaohjelmistosta hyötyä teidän yrityksessänne.

Valitse kalenterista sopiva aika ja saat sähköpostiisi vahvistuksen tapaamisesta Laurin kanssa.

Contact person

Lauri Pasma
+358 44 553 5423
lauri.pasma@jcad.fi

Rakentaminen

Hartela listaa JCAD:in hyödyt yritykselle – yksi ominaisuus ylitse muiden

VIDEO: Hartela Pohjois-Suomi Oy:n toimitusjohtaja Markku Taskinen astuu kameran eteen ja kertoo, millä tavoin JCAD on ollut mukana Hartelan matkassa jo pari kymmentä vuotta.

Lue juttu
Rakentaminen

Päivässä oppii perusteet – ei ole pitkä oppimiskäyrä

Projektiin tulevat muutokset on helppo laskea ohjelmistolla. Näin pidetään jatkuvasti oikeat määrät päivitettyinä, sanoo Nordic Rakennuksen projektipäällikkö Conny Finne.

Lue juttu
Tilaa uutiskirje

Liity sisäpiiriin

Saat tietää ensimmäisenä JCAD-sovelluksen uusista ominaisuuksista sekä muista kiinnostavista uutisista määrälaskennan maailmassa.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietosuojaselosteen.