Etusivu / Referenssi / YBT Oy
Modern architecture as background picture
YBT OyToimialaBetonityötAlueLappi

Kuinka kauan kestää oppia käyttämään JCAD:ia?

Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa toimiva YBT Oy:n työnjohtaja Mika Ylitalo paljastaa, kuinka kauan hänellä kesti ottaa haltuun JCAD:in käyttö.

YBT Oy on toimittanut laadukkaita betonivalmisosia Pohjoismaissa jo usean sukupolven ajan. Ylitorniosta käsin toimiva perheyritys perustettiin vuonna 1958.

Yli 30 henkilöä työllistävä yritys toimittaa ja asentaa betonielementtejä. Yrityksen asiakaskuntaan lukeutuvat suuret teollisuuslaitokset ja matkailurakennukset, mutta myös pienemmät kohteet kuten omakotitalot.

Työnjohtaja Mika Ylitalo kertoo työpäivänsä koostuvan tällä hetkellä asennustyön johtamisesta, suunnitelmien laatimisesta ja tavaran hankinnasta. Lisäksi tarjouslaskentaa ja määrälaskentaa on runsaasti, minkä Ylitalo hoitaa JCAD-ohjelmiston avulla.

Yksi hyödyllisimmistä ominaisuuksista Ylitalon mukaan on, että pohjakuvaan tulee jatkuvasti merkittyä, mitä on jo laskenut.

– Ei haittaa, vaikka joku tulee keskeyttämään. 

Kuinka kauan kestää oppia JCAD:in käyttö?

– Pari, kolme viikkoa, Ylitalo vastaa hetken mietinnän jälkeen.

Varaa demo

Sopiiko JCAD meidänkin yritykseen?

Se selviää maksuttoman verkkotapaamisen aikana. Laskemme yhdessä, olisiko JCAD-määrälaskentaohjelmistosta hyötyä teidän yrityksessänne.

Valitse kalenterista sopiva aika ja saat sähköpostiisi vahvistuksen tapaamisesta Laurin kanssa.

Contact person

Lauri Pasma
+358 44 553 5423
lauri.pasma@jcad.fi

Tilaa uutiskirje

Liity sisäpiiriin

Saat tietää ensimmäisenä JCAD-sovelluksen uusista ominaisuuksista sekä muista kiinnostavista uutisista määrälaskennan maailmassa.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietosuojaselosteen.