Etusivu / Referenssi / Umacon Oy
Modern architecture as background picture
Umacon OyToimialaPurku-urakointiAlueKymenlaakso

Varmuus tonnimääristä poistaa riskin ylimääräisistä kustannuksista

"En ole käyttänyt paperia pitkään aikaan, mutta totta kai JCAD on näppärämpi. Tuntuu oudolta, että kohtuullisen isotkin firmat laskevat vielä Excelillä tai paperilla, kun JCAD:llä laskeminen on niin helppoa."

Umacon Oy on Kouvolasta peräisin oleva rakennusten purku-urakointia tekevä yritys, jonka toiminnan pääpaino keskittyy kokonaispurkuihin.

Johan Palomäki hyppäsi Umaconille projektipäällikön saappaisiin pari vuotta sitten. Laskijan tehtävistä on kuitenkin kokemusta jo vuosikymmeniä.

Palomäen mukaan ero paperilta laskentaan on selkeä:

– En ole käyttänyt paperia pitkään aikaan, mutta totta kai JCAD on näppärämpi. Tuntuu oudolta, että kohtuullisen isotkin firmat laskevat vielä Excelillä tai paperilla, kun JCAD:llä laskeminen on niin helppoa.

Ohjelman käytöstä on saatu jo selkeitä tuloksia.

– Luhta-Kiinteistön purku Lahdessa, parin miljoonan homma, jota katottu joskus puolitoista vuotta sitten. Kohde laskettu JCAD:llä.

– Määrät ja betonitonnit saadaan helposti, jolloin saadaan varmuus tavaran määrästä. Asiapapereiden ilmoitettuihin neliöihin tai tonneihin ei voi aina luottaa.

– Kohteista jäävä muistijälki helpottaa, kun niitä voi tarkastella työmaavaiheessa.

JCAD:n käyttöönotto sujui Palomäen mukaan mutkattomasti.

– Opetteluun meni viikko tai kaksi, kunnes pystyi jo käyttämään laskemiseen. Mitä enemmän käyttää, sitä enemmän oppii. Kannattaa istua JCAD:n luentoja, kun aina välillä löytyy uusia tekniikoita.

Varaa demo

Sopiiko JCAD meidänkin yritykseen?

Se selviää maksuttoman verkkotapaamisen aikana. Laskemme yhdessä, olisiko JCAD-määrälaskentaohjelmistosta hyötyä teidän yrityksessänne.

Valitse kalenterista sopiva aika ja saat sähköpostiisi vahvistuksen tapaamisesta Laurin kanssa.

Contact person

Lauri Pasma
+358 44 553 5423
lauri.pasma@jcad.fi

Rakentaminen

Hartela listaa JCAD:in hyödyt yritykselle – yksi ominaisuus ylitse muiden

VIDEO: Hartela Pohjois-Suomi Oy:n toimitusjohtaja Markku Taskinen astuu kameran eteen ja kertoo, millä tavoin JCAD on ollut mukana Hartelan matkassa jo pari kymmentä vuotta.

Lue juttu
Rakentaminen

Päivässä oppii perusteet – ei ole pitkä oppimiskäyrä

Projektiin tulevat muutokset on helppo laskea ohjelmistolla. Näin pidetään jatkuvasti oikeat määrät päivitettyinä, sanoo Nordic Rakennuksen projektipäällikkö Conny Finne.

Lue juttu
Tilaa uutiskirje

Liity sisäpiiriin

Saat tietää ensimmäisenä JCAD-sovelluksen uusista ominaisuuksista sekä muista kiinnostavista uutisista määrälaskennan maailmassa.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietosuojaselosteen.