Etusivu / Referenssi / Suomen Huopakatto Oy
Modern architecture as background picture
Suomen Huopakatto OyToimialaKattoremontitAluePohjois-Pohjanmaa

"Tarkka hinta tarjoukseen muutamalla klikkauksella"

Kukapa ei arvostaisi selkeää hinnoittelua. JCAD:n avulla Suomen Huopakatolta saa tarkan tarjouksen ja yhden hinnan neliöperusteisen yksikköhinnoittelun sijasta.

Suomen Huopakatto Oy tekee kattoja uudiskohteisiin sekä kattoremontteja pääasiassa taloyhtiöille Pohjois-Pohjanmaalla. Yritys työllistää 14 vakituista asentajaa. Kesäisin määrä miltei tuplaantuu.

Kuusi vuotta yrityksessä vaikuttanut toimitusjohtaja Henri Honkonen kertoo työpäivänsä koostuvan muun muassa uudiskohteiden tarjouslaskennasta, myynnistä ja ostolaskujen tekemisestä. Hän sanoo suunnitelmallisen tekemisen olleen avainasemassa yrityksen kasvulle. Talouspuolta on myös hyvä ymmärtää.

Uudiskohteissa asiakkaita ovat rakennusliikkeet. Henrin mukaan JCAD-ohjelmiston avulla tarjouspyyntöön on mahdollista antaa tarkka hinta-arvio pdf-kuvien perusteella. Eniten hintaan vaikuttaa neliömäärä ja katon jyrkkyys. 

Mikä on JCAD-ohjelmiston suurin hyöty?

– Tarjouslaskennan nopeutuminen ja varmuus, että tiedetään, mitä hinnoitellaan, vastaa Honkonen.

– Ei tarvitse antaa arviohintoja, voi antaa suoraan tarkan hinnan. Se on myös hyvää palvelua asiakkaillemme. 

JCAD:n avulla voi siis antaa kokonaishinnan saman tien, sillä pinta-alat on helppo laskea muutamalla klikkauksella. Tosin uudiskohteissa käytetään yhä myös yksikköhinnoittelua.

Varaa demo

Miten JCAD toimii?

Maksuttoman verkkotapaamisen aikana laskemme yhdessä, olisiko JCAD-määrälaskentaohjelmistosta hyötyä teidän yrityksessänne.

Valitse kalenterista sopiva aika ja saat sähköpostiisi vahvistuksen tapaamisesta.