Etusivu / Referenssi / SL Rappaus Oy
Modern architecture as background picture
SL Rappaus OyToimialaPintaurakointiAlueLoimaa

Yllättävä vertaus: JCAD toimii niin kuin matikanopettaja opetti

Määrälaskijat Jenni Pitkänen ja Alvari Einola laskevat neliöt JCAD:lla. He luottavat lopputulokseen, sillä kaikki vaiheet kirjautuvat laskuihin ja niihin on helppo palata.

Rappaus-, tasoite- ja maalaustöiden hintaa arvioitaessa neliöt on syytä laskea oikein. Sen tietävät loimaalaisen SL Rappaus Oy:n määrälaskijat Jenni Pitkänen ja Alvari Einola. He käyttävä laskennassa apuna JCAD-ohjelmistoa.

– Virheen mahdollisuus on pienempi, kun pystyt suoraan tarkistamaan esimerkiksi huoneen korkeuden, sanoo Pitkänen.

Pitkänen ja Einola eivät ikävöi aikaa, kun tarjoukset laskettiin kynällä, paperilla ja laskukoneella. Näppäilyvirhe laskimella jää helposti piiloon ja voi johtaa väärään hinta-arvioon.

JCAD:lla laskeminen on myös tehokkaampaa.

– Sen verran on nopeuttanut, että on vähemän joutunut tekemään ylitöitä, Pitkänen sanoo ja naurahtaa.

Einola kertoo laskevansa keskimäärin 2,5 kohdetta viikossa. Asiakkaita ovat taloyhtiöt ja rakennusliikkeet. 

– Pikakomennot nopeuttavat laskentaa paljon, ei tarvitse niin paljon hiiren klikkauksia. Lasketut määrät on todellisia ja vastaavat piirustuksia, sanoo Einola.

Molemmat pitävät hyödyllisenä, että JCAD tallentaa laskemisen aikana kaikki vaiheet, eikä anna vain lopputulosta. Näin ollen mahdolliset virheet on helppo paikantaa jälkikäteen, kun kaikki vaiheet on kirjattu ylös.

– Niin kuin matikantunneilla opettaja korosti: pitää laskea myös välivaiheet, miten lopputulokseen on tultu, eikä kirjoittaa vain suoraan vastausta, Einola kuvaa esimerkillä.

Varaa demo

Miten JCAD toimii?

Maksuttoman verkkotapaamisen aikana laskemme yhdessä, olisiko JCAD-määrälaskentaohjelmistosta hyötyä teidän yrityksessänne.

Valitse kalenterista sopiva aika ja saat sähköpostiisi vahvistuksen tapaamisesta.