Etusivu / Referenssi / Putkiliike P. Nuora Oy
Modern architecture as background picture
Putkiliike P. Nuora OyToimialaLVIAluePirkanmaa

Oikea määrä oikeaan aikaan pienentää LVI-urakoitsijan omaisuusriskiä

Putkiliike P. Nuora käyttää JCAD-ohjelmistoa ennen kaikkea tarvikelistojen hallintaan, jotta oikea määrä tavaraa saadaan haluttuun paikkaan oikeaan aikaan.

Putkiliike P. Nuora toimii Tampereen alueella puolen vuosisadan kokemuksella ja 35 asentajan voimin. 

Projekteista vastaava Harri Nuora käyttää JCAD-ohjelmistoa ennen kaikkea tavaralistojen laatimiseen. Logistiikan suunnittelu on tärkeää, sillä isolle työmaalle ei voi toimittaa kaikkea tavaraa samalla kertaa.

Nuora jakaa tavaralistat tilanteen mukaan kerroksittain ja mahdollisesti rapuittain. Oikea määrä tarvikkeita oikeaan aikaan toimitettuna on tärkeää myös riskien hallinnan kannalta.

– Ei viitsi lähettää työmaalle mitään liian aikaisin ja liian paljon, koska hyvin paljon tavaraa varastetaan. Esimerkiksi kuparia käytetään vielä tänä päivänä paljon, ja sitä varastetaan ihan älyttömästi.

Tarjouksen tekovaiheessa tarvikelistan ei toisaalta tarvitse olla yhtä tarkka. Esimerkiksi putkien osat voidaan laskea tarjoukseen mukaan jollakin prosentilla suhteessa kokonaismäärään.

Määrälaskennan lisäksi Nuora käyttää JCAD Suunnittelu -ohjelmaa, joka toimii loistavasti mm. kytkentäkaavioiden tekemiseen.

– Kun vaikka saneeraa lämmönjakokeskuksen, ja sinne tarvitaan laminoitu kytkentäkaavio tekniseen tilaan seinälle, niin on kätevää, että sen saa itse tehtyä.

Varaa demo

Miten JCAD toimii?

Maksuttoman verkkotapaamisen aikana laskemme yhdessä, olisiko JCAD-määrälaskentaohjelmistosta hyötyä teidän yrityksessänne.

Valitse kalenterista sopiva aika ja saat sähköpostiisi vahvistuksen tapaamisesta.