Etusivu / Referenssi / Isolieri Oy
Modern architecture as background picture
Isolieri OyToimialaLV-eristysAlueVantaa

Työn ja materiaalin hinnat ilmestyvät ruudulle automaattisesti

Aikaisemmin kustannusten laskemiseen saattoi kulua jopa 20 Excel-liuskaa. Nyt ohjelmistot yhdistävät artikkelit hinnastoon automaattisesti.

Putkieristysalan urakoitsijalle rajapinta JCAD:n ja Fondion-projektinhallintatyökalun välillä osoittautui ratkaisevaksi. Kustannusten laskemiseen kuluu aikaa nyt vain murto-osa entisestä, kun hinnasto on ajan tasalla.

Ohjelmistot toimivat yhdessä saumattomasti. Ensiksi lasketaan määrät JCAD:lla, jonka jälkeen määräluettelo viedään Fondioniin yhdellä klikkauksella.

– Kun kaikki metrit, kulmat, venttiilit ja nousut on laskettu, klikataan JCAD-ohjelmistossa nappia, joka siirtää määrät rajapinnan kautta Fondioniin, kuvailee Isolieri Oy:n toimitusjohtaja Veli-Matti Ahlholm

Työn ja materiaalin kustannukset ilmestyvät ruudulle

Työn ja materiaalin kustannukset näkyvät saman tien Fondionin käyttöliittymässä.

Ohjelmistot yhdistävät artikkelit hinnastoon automaattisesti. Aikaisemmin kustannusten laskemiseen saattoi kulua jopa 20 Excel-liuskaa.

– Ennen materiaalin laskenta vei noin 60 % ja kustannusten laskenta noin 40 % tarjouslaskentaan kuluvasta ajasta. Nyt kustannusten laskentaan ei kulu käytännössä yhtään aikaa, Ahlholm kertoo.

Vaikka hinnaston ylläpito vaatii työtä, se tapahtuu käytön yhteydessä. Ajan myötä rajapinnan tuottama lisäarvo kasvaa. Isolieri Oy:ssa ohjelmistoja on käytetty menestyksekkäästi jo lähes vuoden ajan.

Selkeä tarjous ja hintojen tarkentaminen

Fondionissa tarjous on eriteltynä pohjakuvassa jakautuviin osa-alueisiin, jolloin esimerkiksi vaikeassa kohdassa olevaa työn hintaa voidaan tarkentaa.

Lisäksi muuttujien huomioon ottaminen on tehty mahdollisimman sujuvaksi.

Eristystöissä muuttujia ovat mm. putkien pinnoitus, villakouru, mahdollinen suojapelti tai pvc-muovi. Ohjelmisto laskee työn hinnan suoraan kertoimella putken pituudesta ja yksikköhinnasta.

– Projektin aikana toteutuneita kustannuksia voi seurata Fondionissa reaaliajassa, sanoo Ahlholm.

Ahlholm valitsee lopuksi, millä tarkkuudella hinta on tarjouksessa eritelty, ja lähettää tarjouksen suoraan Fondionista hiiren klikkauksella.

Isolieri Oy:
Kotipaikka Vantaa
n. 20 hengen yritys
LV-eristys
Referensseinä mm. Kauppakeskukset Tripla ja Redi, Keskustakirjasto Oodi ja OP Vallilan pääkonttori

Varaa demo

Sopiiko JCAD meidänkin yritykseen?

Se selviää maksuttoman verkkotapaamisen aikana. Laskemme yhdessä, olisiko JCAD-määrälaskentaohjelmistosta hyötyä teidän yrityksessänne.

Valitse kalenterista sopiva aika ja saat sähköpostiisi vahvistuksen tapaamisesta Laurin kanssa.

Contact person

Lauri Pasma
+358 44 553 5423
lauri.pasma@jcad.fi

Tilaa uutiskirje

Liity sisäpiiriin

Saat tietää ensimmäisenä JCAD-sovelluksen uusista ominaisuuksista sekä muista kiinnostavista uutisista määrälaskennan maailmassa.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietosuojaselosteen.