Etusivu / Referenssi / Isolieri Oy
Modern architecture as background picture
Isolieri OyToimialaLV-eristysAlueVantaa

Työn ja materiaalin hinnat ilmestyvät ruudulle automaattisesti

Aikaisemmin kustannusten laskemiseen saattoi kulua jopa 20 Excel-liuskaa. Nyt ohjelmistot yhdistävät artikkelit hinnastoon automaattisesti.

Putkieristysalan urakoitsijalle rajapinta JCAD:n ja Fondion-projektinhallintatyökalun välillä osoittautui ratkaisevaksi. Kustannusten laskemiseen kuluu aikaa nyt vain murto-osa entisestä, kun hinnasto on ajan tasalla.

Ohjelmistot toimivat yhdessä saumattomasti. Ensiksi lasketaan määrät JCAD:lla, jonka jälkeen määräluettelo viedään Fondioniin yhdellä klikkauksella.

– Kun kaikki metrit, kulmat, venttiilit ja nousut on laskettu, klikataan JCAD-ohjelmistossa nappia, joka siirtää määrät rajapinnan kautta Fondioniin, kuvailee Isolieri Oy:n toimitusjohtaja Veli-Matti Ahlholm

Työn ja materiaalin kustannukset ilmestyvät ruudulle

Työn ja materiaalin kustannukset näkyvät saman tien Fondionin käyttöliittymässä.

Ohjelmistot yhdistävät artikkelit hinnastoon automaattisesti. Aikaisemmin kustannusten laskemiseen saattoi kulua jopa 20 Excel-liuskaa.

– Ennen materiaalin laskenta vei noin 60 % ja kustannusten laskenta noin 40 % tarjouslaskentaan kuluvasta ajasta. Nyt kustannusten laskentaan ei kulu käytännössä yhtään aikaa, Ahlholm kertoo.

Vaikka hinnaston ylläpito vaatii työtä, se tapahtuu käytön yhteydessä. Ajan myötä rajapinnan tuottama lisäarvo kasvaa. Isolieri Oy:ssa ohjelmistoja on käytetty menestyksekkäästi jo lähes vuoden ajan.

Selkeä tarjous ja hintojen tarkentaminen

Fondionissa tarjous on eriteltynä pohjakuvassa jakautuviin osa-alueisiin, jolloin esimerkiksi vaikeassa kohdassa olevaa työn hintaa voidaan tarkentaa.

Lisäksi muuttujien huomioon ottaminen on tehty mahdollisimman sujuvaksi.

Eristystöissä muuttujia ovat mm. putkien pinnoitus, villakouru, mahdollinen suojapelti tai pvc-muovi. Ohjelmisto laskee työn hinnan suoraan kertoimella putken pituudesta ja yksikköhinnasta.

– Projektin aikana toteutuneita kustannuksia voi seurata Fondionissa reaaliajassa, sanoo Ahlholm.

Ahlholm valitsee lopuksi, millä tarkkuudella hinta on tarjouksessa eritelty, ja lähettää tarjouksen suoraan Fondionista hiiren klikkauksella.

Isolieri Oy:
Kotipaikka Vantaa
n. 20 hengen yritys
LV-eristys
Referensseinä mm. Kauppakeskukset Tripla ja Redi, Keskustakirjasto Oodi ja OP Vallilan pääkonttori

Varaa demo

Sopiiko JCAD meidänkin yritykseen?

Se selviää maksuttoman verkkotapaamisen aikana. Laskemme yhdessä, olisiko JCAD-määrälaskentaohjelmistosta hyötyä teidän yrityksessänne.

Valitse kalenterista sopiva aika ja saat sähköpostiisi vahvistuksen tapaamisesta Laurin kanssa.

Contact person

Lauri Pasma
+358 44 553 5423
lauri.pasma@jcad.fi

Rakentaminen

Hartela listaa JCAD:in hyödyt yritykselle – yksi ominaisuus ylitse muiden

VIDEO: Hartela Pohjois-Suomi Oy:n toimitusjohtaja Markku Taskinen astuu kameran eteen ja kertoo, millä tavoin JCAD on ollut mukana Hartelan matkassa jo pari kymmentä vuotta.

Lue juttu
Rakentaminen

Päivässä oppii perusteet – ei ole pitkä oppimiskäyrä

Projektiin tulevat muutokset on helppo laskea ohjelmistolla. Näin pidetään jatkuvasti oikeat määrät päivitettyinä, sanoo Nordic Rakennuksen projektipäällikkö Conny Finne.

Lue juttu
Tilaa uutiskirje

Liity sisäpiiriin

Saat tietää ensimmäisenä JCAD-sovelluksen uusista ominaisuuksista sekä muista kiinnostavista uutisista määrälaskennan maailmassa.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietosuojaselosteen.