Etusivu / Referenssi / HUJU Remontit
Modern architecture as background picture
HUJU RemontitToimialaRemontointiAlueKeski-Suomi

Integraatio: Tarjouspyyntöön vastaaminen helpottui – selkeästä tarjouksesta hyötyy ennen kaikkea asiakas

Rajapinta Fondion-ohjelmiston kanssa liittää automaattisesti hintatiedot määräluetteloon sekä laskee työn kustannukset, kun esimerkiksi seinän maalauksen neliöhinta on ennalta määritelty.

Omakotitalo- ja huoneistoremontteja tekevä HUJU Remontit tehosti tarjouslaskentaa JCAD:n ja Fondion-projektinhallintatyökalun avulla.

Tarjouksista tuli helppolukuisia, mitä etenkin yksityishenkilöt osaavat arvostaa. 

Yrittäjä Petteri Hujanen vastaanottaa tarjouspyynnön tavallisesti verkkosivujen lomakkeen kautta. Jos asiakkaan toive on selkeä ja pohjakuvan mittasuhteet tiedossa, hän voi vastata tarjoukseen saman tien.

Hujanen aloittaa viemällä pohjakuvan JCAD:iin ja mittaamalla määrät. Tämän jälkeen hän siirtää määräluettelon yhdellä klikkauksella Fondion-projektinhallintaohjelmistoon, jossa tarjous viimeistellään. 

Fondion-ohjelmisto liittää automaattisesti hintatiedot määräluetteloon sekä laskee työn kustannukset, kun esimerkiksi seinän maalauksen neliöhinta on ennalta määritelty. Samalla yrittäjä näkee kunkin työvaiheen katteet.

– Ideaalitilanteessa kustannuksia ei tarvitse erikseen laskea. Rajapinnan ansiosta Excel-voimistelua ei enää tarvita hintojen laskemiseen, sanoo Hujanen.

Hujasen mukaan nykyaikaisista ohjelmistoista ei hyödy ainoastaan yritys vaan myös asiakas. Virheen mahdollisuus pienenee kun luvut siirtyvät ohjelmistosta toiseen ohjelmallisesti. 

Tarjouspyyntöön pystytään myös vastaamaan nopeammin ja ennen kaikkea tarjous on selkeästi jäsennelty: kulurakenne voidaan avata tarkoituksenmukaisella tarkkuudella tai asiakkaan toiveen mukaan.

– Myös maksuerätalukko ja kotitalousvähennys näkyy tarjouksessa, mikä on iso hyöty, sanoo Hujanen. 

Tarjoukseen voidaan liittää sopimusehdot, ja asiakkaan on kätevä hyväksyä tarjous sähköisellä allekirjoituksella.

Ammattimaisesta projektisuunnitelmasta hyötyvät kaikki osapuolet. Suunnitelma ja piirustukset on helppo jakaa esimerkiksi sisustussuunnittelijan tai alihankkijan kanssa. 

Remontin päätteeksi työmaapäiväkirjan toimittaminen asiakkaalle on vaivatonta, kun projektia on hallittua systemaattisesti aina tarjouspynnön vastaanottamisesta loppusiivoukseen asti.


Faktat:
Remontti Hujanen Oy
Monipuoliset huoneisto- ja omatkotitaloremontit
Energiaremontit, keittiö-, kylpyhuone- ja saunaremontit, maalaus, terassit ja ulkotyöt
Kotipaikka Jyväskylä

Varaa demo

Sopiiko JCAD meidänkin yritykseen?

Se selviää maksuttoman verkkotapaamisen aikana. Laskemme yhdessä, olisiko JCAD-määrälaskentaohjelmistosta hyötyä teidän yrityksessänne.

Valitse kalenterista sopiva aika ja saat sähköpostiisi vahvistuksen tapaamisesta Laurin kanssa.

Contact person

Lauri Pasma
+358 44 553 5423
lauri.pasma@jcad.fi

Modern architecture as background pictureRemontointi

Nopeuden lisäksi yritys saa suuren hyödyn ohjelmiston dokumentaatiosta.

Verrattaessa Laaturemontin aiempia laskentamenetelmiä nykyisiin, voidaan todeta laskennan tehostuneen huomattavasti. Tehokkuus on eritysen tärkeää, koska urakkalaskentaan käytetyt tunnit ovat työtä, joista sen tilaaja ei maksa mitään.

Laskenta nopeutunut 70%
Lue juttu
Modern architecture as background pictureRemontointi

Hyvät työkalut avainasemassa kasvua tavoittelevalle yritykselle

HUJU Remontit kokee, että tarkka ja nopeasti suoritettu laskenta palvelee parhaalla tavalla myös yrityksen asiakkaita.

Lue juttu
Tilaa uutiskirje

Liity sisäpiiriin

Saat tietää ensimmäisenä JCAD-sovelluksen uusista ominaisuuksista sekä muista kiinnostavista uutisista määrälaskennan maailmassa.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietosuojaselosteen.