Etusivu / Referenssi / HUJU Remontit
Modern architecture as background picture
HUJU RemontitToimialaRemontointiAlueKeski-Suomi

Hyvät työkalut avainasemassa kasvua tavoittelevalle yritykselle

HUJU Remontit kokee, että tarkka ja nopeasti suoritettu laskenta palvelee parhaalla tavalla myös yrityksen asiakkaita.

Keski-Suomessa toimiva Remontti Hujanen Oy tunnetaan myös nimellä HUJU Remontit. Yritys tarjoaa pääasiassa remontteja yksityisektorilla. He tarjoavat huoneistoremontteja sekä omakotitalojen sisä- ja ulkoremontteja. Yrityksen erikoisosaamisalue on vanhempien omakotitalojen korjaukset. Hommat ovat monesti haastavia, mutta yritykselle on tärkeää, että työ tehdään asianmukaisesti.

HUJU Remontit hankkivat JCAD-ohjelmiston vuoden 2023 alussa tukemaan yrityksen tavoitteita ja kasvua. Yritys laskee vuositasolla noin 100-150 kohdetta. Yrittäjä Petteri Hujanen kokee laskennan tehokkuuden tärkeäksi, kun tarjouspyyntöjä tulee paljon.

– Ohjelma hankittiin, koska tarjouslaskentaan meni tolkuttomasti aikaa, että saatais nopeammaksi sitä hommaa. Tarjouspyyntöä tulee aika paljon, niin pitäs keretä ne kaikki tekemään.

Aiemmin yritys laski urakkatarjoukset työkaluinaan parivaljakko kynä ja paperi. Hujasen mukaan vanhan ja nykyisen laskentatyylin ero on merkittävä. Suurimpana erona laskentatyylien välillä on tarkkuus, sekä nopeus.

– Määrät on paljon paljon tarkemmat ja isommissa kohteissa on kolminkertainen laskentavauhti.

Kaikki ajansäästö on yrittäjälle tärkeää, koska tekemistä kyllä riittää. Säästettyä aikaa on käytetty ja tullaan käyttämään muuhun yritystä kehittävään toimintaan.

–Kun lähetään kasvua hakemaan työkalut pitää olla kunnossa että pystytään vastaamaan siihen kysyntään. Prosessit pitää olla kunnossa.

–Voin tehdä paljon muita asioita. Markkinoida, hommata uusia asiakkaita, olla kentällä töissä, jos tarvitaan. Sieltä sitä tuottoa rupee tuleen.

Myös laskennan dokumentaatio on eri tasolla ja helpottaakin urakoiden toteutusta.

– Määrät saa halutuista paikoista. Esim. jos 3. kerroksen määrät tarvii, niin ne on helposti saatavilla, Petteri lisää.

JCAD:n lisäksi yritys on hankkinut Fondionin toiminnanohjausjärjestelmän. Hankitapäätökseen vaikutti kahden ohjelmiston yhteensopivuus. Määrälaskenta suoritetaan JCAD-ohjelmistolla ja valmis määräluettelo siirretään Fondioniin nappia painamalla.

– Nyt aletaan olla lähellä niin sanotusti kliimaksia et se tärähtää nappia painamalla. Fondionissa on taas valmiina kaikki tarjouspohjat, Petteri toteaa.

Hän kokee hyvät työkalut tarjouslaskennan tekemiseen tärkeäksi, jotta virheet saadaan minimoitua. Hujasen mukaan määrälaskenta paperilta on suurpiirteistä ja kun kustannuslaskenta suoritetaan esimerkiksi Excelillä, klassinen kymppivirhe on hyvinkin mahdollinen.

– Kerran meni alv kaksinkertaisena tarjoukseen ja homma karkasi sen vuoksi. Huomasin seuraavana päivänä virheen, mutta oli jo liian myöhäistä.

HUJU Remontit kokee, että tarkka ja nopeasti suoritettu laskenta palvelee parhaalla tavalla myös yrityksen asiakkaita. On eduksi, että määrät pystyy laskemaan sähköisistä piirustuksista esim. pdf-tiedostoista. Asiakkaat ovat olleet positiivisesti yllättyneitä, kun tarjouksen saaminen on tehty heille vaivattomaksi.

– Ollut etua kun asiakkaille voi sanoa että on ohjelma millä voidaan kuvista laskea. Asiakkaat olleet yllättyneitä että ohjelma on, Petteri sanoo.

Petteri pystyy suosittelemaan JCAD:n ohjelmistoa, sekä palveluita muillekkin rakennusalan urakoitsijoille. Hän nostaa esiin myös hyvin toimineen asiakaspalvelun ja tuen. Apua on ollut aina tarjolla, kun sitä on tarvinnut.

– Jos kuvia tulee ja teet määrälaskentaa, niin ohjelma on just siihen tehty. Jos haluat olla tarkka laskentojen kanssa ja tietää kuinka paljon ja mitä menee minnekkin. Semmoselle yritykselle tosi hyvä ja kyllä kannattaa.

–Määrälaskenta ja asiakaspalvelu kyllä toimii. Jos on ollut jotain ongelmia niin on saatu ne ratkaistua aina tosi nopeasti.

Varaa demo

Sopiiko JCAD meidänkin yritykseen?

Se selviää maksuttoman verkkotapaamisen aikana. Laskemme yhdessä, olisiko JCAD-määrälaskentaohjelmistosta hyötyä teidän yrityksessänne.

Valitse kalenterista sopiva aika ja saat sähköpostiisi vahvistuksen tapaamisesta Laurin kanssa.

Contact person

Lauri Pasma
+358 44 553 5423
lauri.pasma@jcad.fi

Modern architecture as background pictureRemontointi

Nopeuden lisäksi yritys saa suuren hyödyn ohjelmiston dokumentaatiosta.

Verrattaessa Laaturemontin aiempia laskentamenetelmiä nykyisiin, voidaan todeta laskennan tehostuneen huomattavasti. Tehokkuus on eritysen tärkeää, koska urakkalaskentaan käytetyt tunnit ovat työtä, joista sen tilaaja ei maksa mitään.

Laskenta nopeutunut 70%
Lue juttu
Modern architecture as background pictureRemontointi

Integraatio: Tarjouspyyntöön vastaaminen helpottui – selkeästä tarjouksesta hyötyy ennen kaikkea asiakas

Rajapinta Fondion-ohjelmiston kanssa liittää automaattisesti hintatiedot määräluetteloon sekä laskee työn kustannukset, kun esimerkiksi seinän maalauksen neliöhinta on ennalta määritelty.

Lue juttu
Tilaa uutiskirje

Liity sisäpiiriin

Saat tietää ensimmäisenä JCAD-sovelluksen uusista ominaisuuksista sekä muista kiinnostavista uutisista määrälaskennan maailmassa.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietosuojaselosteen.