Etusivu / Referenssi / Espoon Laaturemontti Oy
Modern architecture as background picture
Espoon Laaturemontti OyToimialaRemontointiAlueUusimaa
Laskenta nopeutunut 70%

Nopeuden lisäksi yritys saa suuren hyödyn ohjelmiston dokumentaatiosta.

Verrattaessa Laaturemontin aiempia laskentamenetelmiä nykyisiin, voidaan todeta laskennan tehostuneen huomattavasti. Tehokkuus on eritysen tärkeää, koska urakkalaskentaan käytetyt tunnit ovat työtä, joista sen tilaaja ei maksa mitään.

Remonttien ja toimitilamuutosten parissa toimiva Espoon Laaturemontti Oy on perustettu vuonna 2009. Vuosien mittaan yritys on toteuttanut paljon kohteita, joista mieleenpainuvimpana työnjohtaja Rainer Veske pitää kansainvälistä Israelin suurlähetystöä, jonka hän itse asiassa laski itse JCAD-ohjelmistoa hyödyntäen.

Veske on ollut Laaturemontilla töissä 2015 vuodesta lähtien. Hänen vastuulleen kuuluu pääasiassa tarjouslaskenta, sekä työnjohto. Ensimmäiset kokemukset urakoiden materiaalilaskennasta hän keräsi mittatikulla ja papereilla.

– Alussa tehtiin kaikki käsipelin. Pohjakuvasta, mittatikku kädessä, yliviivauskynällä rustasin.

Kun muutama kohde oli laskettu käsin oli aika muutokselle. Rainer löysi netistä JCAD-määrälaskentaohjelmiston, ajatteli sen olevan sopiva työkalu ja ehdotti hankintaa toimitusjohtajalle. Ohjelmisto hankittiin ja nykyään sitä käytetään jokaisen kohteen laskentaan. Kohteiden koko vaihtelee kymmenistä tuhansista aina miljoonaan euroon.

– Viimeisen puolenvuoden aikana ollut päivittäin käytössä.

Verrattaessa Laaturemontin aiempia laskentamenetelmiä nykyisiin, voidaan todeta laskennan tehostuneen huomattavasti. Tehokkuus on eritysen tärkeää, koska urakkalaskentaan käytetyt tunnit ovat työtä, joista sen tilaaja ei maksa mitään.

– Aikaisempaan laskentatyyliin verrattuna laskenta on ollut 70 prosenttia nopeampaa. Puolen miljoonankin keikat on laskettu 2 päivässä. Paperilta ois mennyt ainakin viikko aiemmin, Veske kertoo.

Nopeuden lisäksi Veske kertoo saavansa suuren hyödyn ohjelmiston dokumentaatiosta. Kun materiaalimäärät laskee kerran kunnolla, on tieto tallessa ja hyödynnettävissä aina projektin valmistumiseen saakka. Työnjohtaja on itse hyödyntänyt dataa mm. tavarantilaukseen ja muutostöiden helpottamiseen.

– Voin työnjohtamisen aikana turvautua siihen ja hakea todella nopeasti tarvittavaa dataa.

– Esimerkiksi jos nokkamies soittaa työmaalta, että paljon sitä parkettia nyt olikaan, saat viidessä sekunnissa sen tiedon eteenpäin hukkineen päivineen.

Usein remontoijat käyvät katsomassa kohteen paikan päällä, ennen kun jättävät tarjousta. Laaturemontti on pystynyt tarjoamaan urakoita, joissa vierailua kohteeseen ei olla tarvittu. Mikä tärkeintä, kilpailu on myös voitettu.

– Lasket JCAD:llä määrät ja hinnoittelet, niin on kohteita tullutkin sillein ettei olla käyty paikan päällä, Rainer sanoo.

Varaa demo

Sopiiko JCAD meidänkin yritykseen?

Se selviää maksuttoman verkkotapaamisen aikana. Laskemme yhdessä, olisiko JCAD-määrälaskentaohjelmistosta hyötyä teidän yrityksessänne.

Valitse kalenterista sopiva aika ja saat sähköpostiisi vahvistuksen tapaamisesta Laurin kanssa.

Contact person

Lauri Pasma
+358 44 553 5423
lauri.pasma@jcad.fi

Modern architecture as background pictureRemontointi

Hyvät työkalut avainasemassa kasvua tavoittelevalle yritykselle

HUJU Remontit kokee, että tarkka ja nopeasti suoritettu laskenta palvelee parhaalla tavalla myös yrityksen asiakkaita.

Lue juttu
Modern architecture as background pictureRemontointi

Integraatio: Tarjouspyyntöön vastaaminen helpottui – selkeästä tarjouksesta hyötyy ennen kaikkea asiakas

Rajapinta Fondion-ohjelmiston kanssa liittää automaattisesti hintatiedot määräluetteloon sekä laskee työn kustannukset, kun esimerkiksi seinän maalauksen neliöhinta on ennalta määritelty.

Lue juttu
Tilaa uutiskirje

Liity sisäpiiriin

Saat tietää ensimmäisenä JCAD-sovelluksen uusista ominaisuuksista sekä muista kiinnostavista uutisista määrälaskennan maailmassa.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietosuojaselosteen.