Etusivu / Integraatiot / Pajadata
Modern architecture as background picture

Isokouvola Oy varmistaa oikeat määrät ja riittävät katteet JCAD:n ja Pajadatan yhdistelmällä

Määräluettelo viedään taulukkomuotoisena siirtotiedostona Pajadataan. Mikäli määrät pysyvät ennallaan, JCAD-ohjelmistoon ei tarvitse enää tämän projektin puitteissa palata.

LVI-palveluihin erikoistunut Isokouvola Oy hyödyntää JCAD-ohjelmistoa yhdessä Pajadatan projektinhallintaohjelmisto Xpajan kanssa.

Molempien ohjelmistojen yhteiskäyttö varmistaa sujuvan projektinhallinnan tarjouspyynnöstä loppulaskuun – ja mikä tärkeintä – päällekkäisyyksiä ei synny. JCAD vastaa määräluettelosta ja Pajadata talousluvuista.

Tarjouksen teko alkaa määräluettelon laskemisesta

Nykyään tarjouspyynnön yhteydessä tulee käytännössä aina pohjakuvat liitteenä PDF-muodossa, kertovat työnjohtajat Mikko Luostarinen ja Juhani Väinölä. 

Tarjouspyynnön saavuttua tarjouksen laskija avaa PDF-kuvat JCAD-ohjelmalla.

JCAD-ohjelmistolla määrät on helppo laskea muutamalla nuolen liikkeellä. Tarvikkeiden määrät piirtyvät pohjakuvan päälle ja ohjelmisto pitää huolen, että laskuissa on helppo pysyä eikä keskeytys sekoita laskentaa.

Määräluettelo on valmis.

Seuraavaksi määräluettelo viedään taulukkomuotoisena siirtotiedostona Xpajaan. Projektinhallinta helpottuu, kun tarvittavat tiedot siirtyvät ohjelmistojen välillä.

Xpaja liittää määräluettelon hintatietoihin ja kertoo sekä työn että materiaalin kustannukset. 

Pajadata pitää katteen ja kustannukset näkyvissä

Tarjous on valmis ja se lähetetään asiakkaalle.

Asiakkaan hyväksyessä tarjouksen, projekti alkaa ja työnjohtajat käyttävät Pajadatan ohjelmistoa moniin tarpeisiin, kuten:

  • maksuerätaulukon laatimiseen ja laskutukseen
  • ostolaskujen kohdistamiseen projektille
  • katteiden seurantaan
  • työntekijöiden tuntikirjauksiin

JCAD ja Pajadata toimivat upeasti yhteen ja varmistavat onnistuneen projektin.