Etusivu / Integraatiot / Fondion

Yhteystiedot

Mauno Valli
Fondion
mauno.valli@fondion.com
+358 40 500 3087

Lauri Pasma
JCAD
lauri.pasma@jcad.fi
+358 44 553 5423

Sujuva integraatio JCADin ja Fondionin välillä.

Tämä integraatio mahdollistaa näiden kahden ohjelmiston tehokkaan yhteistoiminnan ja parantaa käyttäjien kokemusta monin tavoin.

Olemme ylpeitä ilmoittaessamme, että olemme kehittäneet ja julkaisseet uuden integraation ohjelmistojemme välillä. Tämä integraatio mahdollistaa näiden kahden ohjelmiston tehokkaan yhteistoiminnan ja parantaa käyttäjien kokemusta monin tavoin.

Määrälaskenta ytimessä.

”Keskitymme määrälaskentaan ollaksemme siinä parhaiten hyödyksi asiakkaillemme, olipa asiakkaalla käytössä mikä tahansa toiminnanohjausjärjestelmä tai ei järjestelmää ollenkaan.

Kehitämme jatkuvasti myös integraatioita eri järjestelmien välille, jotta voimme varmistaa, että prosessit ovat mahdollisimman sujuvat ja läpinäkyvät. 

Uusimpana uudistuksena automatisoitu tiedonsiirto Fondioniin on loistava esimerkki siitä mihin suuntaan haluamme yhteensopivuuksiamme kehittää.”

Pentti Räihä, Toimitusjohtaja JCAD

Oikeat kustannukset kovassa kilpailussa.

“Saimme kunnian olla ensimmäinen rakennusalana toiminnanohjausjärjestelmä, jossa on suorat rajapinnat JCAD:n kanssa ilman tiedostosiirtoja. Asiakkaille tämä näkyy siten, että JCAD:stä tuodaan koko laskennan määrät napin painalluksella Fondioniin.

Fondionissa on taustalla työ-, materiaali-, alihankinta- ja muut kustannukset, jolloin asiakkailla on oikeat määrät sekä oikeat kustannukset projekteilla todella vaivattomasti. Tämä on kriittisen tärkeää aikana, jolloin yritysten on tunnettava kustannuksensa hankkeilla. Kovassa kilpailussa nämä asiat nousee merkittävään rooliin.

Fondion muodostaa myös taustalla automaattisesti litteratason kustannusseurantaan budjetin sekä tarvittaessa tarjousdokumentit, jolloin kuvasta mitatessa saa laskennan nopeuden lisäksi automaattisesti kaikki keskeiset asiat valmiiksi.”

Mauno Valli, Liiketoimintajohtaja Fondion